Sila Snacket

Rentalföretagen är med och stöttar Sila Snacket. Ett initiativ som arbetar för mer inkluderande arbetsplatser med en schysstare jargong.

Alla har rätt att må bra på sin arbetsplats. Var den än kan tänkas vara. Ett kundcenter, ett bygge eller något helt annat. En hård jargong leder inte bara till att många talanger väljer en annan bransch, utan också att många som är verksamma i den inte mår bra.

Vi vill att alla ska trivas i rentalbranschen. Därför är Rentalföretagen med och stöttar Sila Snacket. Ett initiativ som arbetar för mer inkluderande arbetsplatser med en schysstare jargong.

Hur kan ni införa Sila Snacket?

Det finns fler olika sätt att införa Sila Snacket i organisationen och olika företag har olika behov. Genom Sila Snacket kan Rentalföretagens medlemsföretag bland annat låta utbilda ambassadörer som arbetar vidare med frågorna internt, ge alla sina chefer ett enkelt verktyg för att skapa en inkluderande jargong eller lyfta frågan hos hela personalstyrkan samtidigt genom en inspirerande och interaktiv föreläsning.

Kontakta Sila Snacket direkt på hej@silasnacket.se för att komma igång med samarbetet.

Relaterade dokument och länkar:

Sila Snacket (silasnacket.se)
Maskinentreprenören (2022): Nu silar Rentalföretagen snacket

Relaterat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.