Senaste nytt
från oss.

Medlemsinfo
Nyhetsbrev 1/2023 från Rentalföretagen

Hej på er alla, Jag har nu varit på plats på Rentalföretagen sedan i januari och har passat på att bekanta mig med verksamheten genom att träffa partners och medlemmar över landet vilket har varit mycket intressant och inspirerande. Jag har också deltagit i några…

Medlemsinfo
Stämma Rentalföretagen och Rentaldagen 2023

I år styr vi vår uppmärksamhet mot norra Sverige där det just nu händer historiska saker gällande den gröna omställningen för hela landet. Av den anledningen erbjuder vi även ett program för onsdag eftermiddag. Varmt välkomna önskar Styrelsen. .

Pressklipp.

Här samlar vi pressklipp och notiser från branschen.

3 november 2022
Hur påverkas byggbranschen av stigande elpriser?

Efterfrågan på energieffektiva lösningar i byggbranschen är hög. Men så har det inte alltid varit. I den här artikeln diskuterar två av Cramos produktspecialister inom el och klimat hur byggbranschen förändras i takt med stigande elpriser och ökade krav på redovisad energianvändning.

18 oktober 2022
Byggbodar värms med fjärrvärme på GoCo

Hållbarhet är ett ledord i framväxten av GoCo Health Innovation City. En insats för att göra byggprocessen mer klimatsmart är att värma upp byggbodar med fjärrvärme istället för el. BRA Bygg, Wangeskog och Mölndal Energi har nu tillsammans arbetat för att göra detta möjligt.

Rentalkalendern.

I rentalkalendern kan du se kommande möten i utskotten, styrelsen och föreningen och andra branschrelaterade händelser.

ERA Convention 2023
Plats: Mecc, Maastricht
European Rental Awards 2023
Plats: Mecc, Maastricht

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.