Arbetsmiljö -

En bransch för alla med Sila Snacket

Den 4 februari bjuder Rentalföretagen in till ett informationsmöte med Sila Snacket. Ett initiativ för att stå upp mot exkluderande och diskriminerande jargong i olika branscher.

Alla har rätt att må bra på sin arbetsplats. Var den än kan tänkas vara. Ett kundcenter, ett bygge eller något helt annat. En hård jargong leder inte bara att många talanger väljer en annan bransch, utan också att många som är verksamma i den inte mår bra.

Sila Snacket är ett initiativ för att stå upp mot exkluderande och diskriminerande jargong. Initiativet och dess tillhörande symbol har sitt ursprung i byggbranschen där problemen är fortsatt stora och går långt tillbaka, men kan mer än väl användas för alla branscher som upplever problem med sin jargong.

Fredagen den 4 februari 2022 10.00 – 11.00 bjuder Rentalföretagen in medlemmar och partners till ett informationsmöte med Sila Snacket. Mötet är för dig som vill veta mer om hur din bransch kan bli ännu mer inkluderande. På mötet får du ta del av information från Sila Snacket och även erfarenheter från kollegor i branschen.

Boka in datumet redan idag! Inbjudan och mer information kommer i januari 2022.

Läs mer om Sila Snacket här.

Relaterat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.