Arbetsmiljö -

En bransch för alla med Sila Snacket

Den 4 februari bjuder Rentalföretagen in till ett informationsmöte med Sila Snacket. Ett initiativ för att stå upp mot exkluderande och diskriminerande jargong i olika branscher.

Alla har rätt att må bra på sin arbetsplats. Var den än kan tänkas vara. Ett kundcenter, ett bygge eller något helt annat. En hård jargong leder inte bara att många talanger väljer en annan bransch, utan också att många som är verksamma i den inte mår bra.

Sila Snacket är ett initiativ för att stå upp mot exkluderande och diskriminerande jargong. Initiativet och dess tillhörande symbol har sitt ursprung i byggbranschen där problemen är fortsatt stora och går långt tillbaka, men kan mer än väl användas för alla branscher som upplever problem med sin jargong.

Fredagen den 4 februari 2022 10.00 – 11.00 bjuder Rentalföretagen in medlemmar och partners till ett informationsmöte med Sila Snacket. Mötet är för dig som vill veta mer om hur din bransch kan bli ännu mer inkluderande. På mötet får du ta del av information från Sila Snacket och även erfarenheter från kollegor i branschen.

Boka in datumet redan idag! Inbjudan och mer information kommer i januari 2022.

Läs mer om Sila Snacket här.

Relaterat.

Medlemsinfo
Nyhetsbrev 2/22 Juni 2023

Styrelsen och Anna vill passa på att tacka alla medlemmar och partners för ert arbete första delen av 2023 och passa på att önska er alla en härlig sommar. Tack alla er som deltog på Rentaldagen. Rentaldagen gick av stapeln 11 maj i Skellefteå på…

Medlemsinfo
Ny Branschansvarig på Rentalföretagen

Rentalföretagen har anställt Monika Rubensson som branschansvarig. Monika tillträder tjänsten den 1 augusti. Monika har gedigen erfarenhet av Rentalbranschen och kommer närmast från JLG där hon var försäljningschef för den nordiska marknaden. Hon har också erfarenhet från sin tid i Liftutbildningsrådet (LUR). Tiden i LUR…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.