Bodar -

Energiklassningssystem för bodar är på gång

Bodutskottet har lämnat ett remissvar på förslaget om specifika kriterier och regler för att klassa byggbodar och bodetableringar med avseende på energieffektivitet. 

Energiklassningssystemet är ett initiativ som utarbetats genom projektet Lågan, det finansieras av Byggindustrins utvecklingsfond (SBUF), Energimyndigheten och Västra Götalandsregionen. Lågan genomförs inom Chalmers energiteknik.

Flera ledamöter i bodutskottet deltar i arbetsgruppen med bodtillverkare, certifieringsorgan och byggherrar. Bodutskottet har nu lämnat ett remissvar på förslaget om specifika kriterier och regler för att klassa byggbodar och bodetableringar med avseende på energieffektivitet.

Läs mer om projektet här.

Relaterat.

Medlemsinfo
Nyhetsbrev 2/22 Juni 2023

Styrelsen och Anna vill passa på att tacka alla medlemmar och partners för ert arbete första delen av 2023 och passa på att önska er alla en härlig sommar. Tack alla er som deltog på Rentaldagen. Rentaldagen gick av stapeln 11 maj i Skellefteå på…

Medlemsinfo
Ny Branschansvarig på Rentalföretagen

Rentalföretagen har anställt Monika Rubensson som branschansvarig. Monika tillträder tjänsten den 1 augusti. Monika har gedigen erfarenhet av Rentalbranschen och kommer närmast från JLG där hon var försäljningschef för den nordiska marknaden. Hon har också erfarenhet från sin tid i Liftutbildningsrådet (LUR). Tiden i LUR…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.