Arbetsmiljö -

Erbjudande om gästmedlemskap i NollVibCentrum

Just nu erbjuder NollVibCentrum ett kostnadsfritt gästmedlemskap för resterande del av 2021.

​​​Rentalföretagen är medlemmar i NollVibCentrum och samverkar med RISE kring att upplysa om och förebygga vibrationsskador. Just nu erbjuder NollVibCentrum ett kostnadsfritt gästmedlemskap för resterande del av 2021.

Att minska vibrationsskador genom att åtgärda källan till problemet, är målet inom nystartade nätverket NollVibCentrum. Just nu erbjuder NollVibCentrum ett kostnadsfritt gästmedlemskap resterande del av 2021. Medlemmar i nätverket får kunskap och hjälp vidare i vibrationsrelaterade frågor. NollVibCentrums nästa seminarium äger rum den 24 november och är öppet för medlemmar i nätverket.

Rentalföretagen uppmanar medlemmar och partners att gå med i nätverket för att öka sin kompetens om vibrationsskador, och hålla sig uppdaterade om det senaste inom området.

Läs mer om erbjudandet här.

Mer om NollVibCentrum

NollVibCentrum är ett nav där företag och organisationer kan dela kunskap, erfarenheter och få hjälp med olika vibrationsrelaterade frågor. RISE, som är värd för nätverket, har lång erfarenhet av att arbeta med projekt och aktiviteter för att minska vibrationer i maskiner och därmed minska vibrationsskadorna. NollVibCentrum är till för företag som vill öka din kompetens och få information om det senaste inom området.

Rentalföretagen är medlemmar i NollVibCentrum och samverkar med RISE kring att upplysa om och förebygga vibrationsskador.

Läs mer om NollVibCentrum här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.