Medlemsförmåner -

Ny funktion för produktversioner i Rentalkod och PSI

För SRA-koder och PSI, personlig säkerhetsintroduktion, utvecklas en ny funktion kallad produktversioner.

I IT-systemet för SRA-koder och PSI, personlig säkerhetsintroduktion, utvecklas en ny funktionalitet kallad produktversioner. Grundprincipen för klassificeringen med SRA-koder är att en modellbeteckning förekommer en gång i produktträdet och att varje modell är kopplad till ett PSI-dokument. Nu vidareutvecklats systemet för att stödja uppläggning av flera versioner under samma modellbeteckning.

Leverantörer kan sälja vissa maskinmodeller med samma modellbeteckning under en längre tidsperiod, vilket medför att olika versioner/generationer/serier kan ha förändrad prestanda, exempelvis bättre vibrationsvärden. Det innebär att PSI-data för en modellbeteckning även behöver kunna hänvisa till en nyare eller äldre version. Med funktionen produktversioner blir det möjligt att skapa flera PSI till en modellbeteckning, genom att både modellbeteckning och version används för att koppla ett PSI-dokument.

Funktionen produktversioner ska lanseras i en betaversion på SRA-kod och PSI i början av hösten. Men utvecklingen fortsätter med fler anpassningar när medlems- och partnerföretagen börjar använda funktionen. Medlemsföretagen inbjuds till möten med IT-konsulterna för en presentation av funktionen och avstämning av behov och möjligheter.

Kontakta gärna kansliet om du vill ha mer information.

Relaterat.

Medlemsinfo
Nyhetsbrev 2/22 Juni 2023

Styrelsen och Anna vill passa på att tacka alla medlemmar och partners för ert arbete första delen av 2023 och passa på att önska er alla en härlig sommar. Tack alla er som deltog på Rentaldagen. Rentaldagen gick av stapeln 11 maj i Skellefteå på…

Medlemsinfo
Ny Branschansvarig på Rentalföretagen

Rentalföretagen har anställt Monika Rubensson som branschansvarig. Monika tillträder tjänsten den 1 augusti. Monika har gedigen erfarenhet av Rentalbranschen och kommer närmast från JLG där hon var försäljningschef för den nordiska marknaden. Hon har också erfarenhet från sin tid i Liftutbildningsrådet (LUR). Tiden i LUR…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.