Medlemsinfo -

Rentalföretagen lanserar en grafisk profil

Idag, den 14 oktober, lanseras Rentalföretagens grafiska profil som kommer att representera den nya gemensamma föreningen.

Rentalföretagen grundades den 27 maj 2021 efter att branschorganisationerna Hyreskedjan och Swedish Rental beslutade om att gå samman. Den nya föreningen företräder och representerar Sveriges maskinuthyrare i en gemensam stark röst.

– Jag har stor tillit till alla er medlemmar, ert engagemang i både stort och smått samt intresset av att fortsätta utveckla vår gemensamma bransch, säger Rentalföretagens ordförande Bodel Blom.

Under sommaren och hösten har Rentalföretagens visuella identitet tagits fram i samarbete med byrån Normy. Profilen ska återspegla Rentalföretagen som förening, stärka identiteten och skapa förutsättningar för en enhetlig och professionell kommunikation i alla föreningens kanaler. Den nya logotypen är tydlig, funktionell och har en stark identitet redo att laddas med föreningens värdeord och visioner.

– Jag fastnade direkt för logotypens rena design och styrkan i en enda bokstav, fortsätter Bodel Blom.

Rentalföretagens hemsida kommer att lanseras efter årsskiftet. Arbetet med sidan är i full gång och den högsta prioriteten är att skapa en digital mötesplats för hela rentalbranschen.

Läs mer om arbetet med hemsidan i senaste numret från Svensk Rental.

Relaterat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Lämna följande fält tomt