Medlemsinfo -

Anmälan öppen: Rentaldagen 12 maj i Båstad

Nu är anmälan öppen. Torsdagen den 12 maj 2022 är det äntligen dags för Rentaldagen, ett branschunikt event för medlemmar och partners i Rentalföretagen.

Ett branschunikt event

Nu är det äntligen dags för Rentaldagen igen. Ett unikt event för vår bransch, exklusivt för medlemmar och partners i Rentalföretagen.

Årets evenemang äger rum torsdagen den 12 maj 2022 i Båstad på Hotell Skansen. Konferensens tema är hållbarhet från olika perspektiv och branschens ansvar för en positiv påverkan på samhället.

Anmälan

En inbjudan har skickats ut via mail till medlems- och partnerföretagens angivna kontaktpersoner. Kontakta oss på kansliet om vi inte har rätt kontaktuppgifter.

Anmäl dig till evenemanget genom formuläret på Hyreskedjans hemsida hyreskedjan.se/evenemang. Sista anmälningsdag är torsdag den 10 mars.

Rentalföretagens partners är välkomna att delta med 1-2 representanter per företag. Partners kan även ställa ut på minimässan i anslutning till konferensen. Bokning av utställningsplats görs i samband med anmälan till Rentaldagen.

Vill du veta mer?

Läs om programmet, minimässan med mera…

Relaterat.

Medlemsinfo
Nyhetsbrev 1/2023 från Rentalföretagen

Hej på er alla, Jag har nu varit på plats på Rentalföretagen sedan i januari och har passat på att bekanta mig med verksamheten genom att träffa partners och medlemmar över landet vilket har varit mycket intressant och inspirerande. Jag har också deltagit i några…

Medlemsinfo
Stämma Rentalföretagen och Rentaldagen 2023

I år styr vi vår uppmärksamhet mot norra Sverige där det just nu händer historiska saker gällande den gröna omställningen för hela landet. Av den anledningen erbjuder vi även ett program för onsdag eftermiddag. Varmt välkomna önskar Styrelsen. .

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.