Medlemsinfo -

Anmälan öppen: Rentaldagen 12 maj i Båstad

Nu är anmälan öppen. Torsdagen den 12 maj 2022 är det äntligen dags för Rentaldagen, ett branschunikt event för medlemmar och partners i Rentalföretagen.

Ett branschunikt event

Nu är det äntligen dags för Rentaldagen igen. Ett unikt event för vår bransch, exklusivt för medlemmar och partners i Rentalföretagen.

Årets evenemang äger rum torsdagen den 12 maj 2022 i Båstad på Hotell Skansen. Konferensens tema är hållbarhet från olika perspektiv och branschens ansvar för en positiv påverkan på samhället.

Anmälan

En inbjudan har skickats ut via mail till medlems- och partnerföretagens angivna kontaktpersoner. Kontakta oss på kansliet om vi inte har rätt kontaktuppgifter.

Anmäl dig till evenemanget genom formuläret på Hyreskedjans hemsida hyreskedjan.se/evenemang. Sista anmälningsdag är torsdag den 10 mars.

Rentalföretagens partners är välkomna att delta med 1-2 representanter per företag. Partners kan även ställa ut på minimässan i anslutning till konferensen. Bokning av utställningsplats görs i samband med anmälan till Rentaldagen.

Vill du veta mer?

Läs om programmet, minimässan med mera…

Relaterat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.