Medlemsförmåner -

Ansök om ett personligt konto

När du loggar in på "Mina sidor" får du tillgång till flera av dina medlemsförmåner som du har nytta av som medlem eller partner.

När du loggar in på “Mina sidor” får du tillgång till medlemsförmåner som du har nytta av som medlem eller partner i Rentalföretagen. Du som är anställd på ett medlems-­ eller partnerföretag kan enkelt ansöka om ett personlig konto.

Via våra medlemssidor kan du ladda ner stödjande dokument och mallar du kan behöva i din verksamhet, se vilka event du har anmält dig till, samt administrera ditt företags bolagsprofil som presenteras på den publika hemsidan.

Relaterade dokument och länkar:

Ansök om personligt konto
Instruktioner för medlemssidor (2022)

Relaterat.

Medlemsinfo
Stämma Rentalföretagen och Rentaldagen 2023

I år styr vi vår uppmärksamhet mot norra Sverige där det just nu händer historiska saker gällande den gröna omställningen för hela landet. Av den anledningen erbjuder vi även ett program för onsdag eftermiddag. Varmt välkomna önskar Styrelsen. .

Medlemsinfo
Vill du vara med och forma framtidens Liftutbildning ?

En trygg arbetsplats där medarbetare ges rätt förutsättningar att använda och framföra mobila arbetsplattformar är viktigt för att skapa en säker arbetsmiljö. Det ligger också väl i linje med FNs hållbarhetsmål som bland annat handlar om att skapa hållbara förutsättningar för människor. Rentalföretagen genom liftutbildningsrådet…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Lämna följande fält tomt