Medlemsinfo -

Årsstämman flyttas till den 27 juni

Rentalföretagens årsstämma flyttas till den 27 juni och hålls digitalt. Missa inte att anmäla dig.

Rentalföretagens medlemmar är varmt välkomna att delta på årsstämman på måndagen den 27 juni 2022 som i år hålls digitalt via Microsoft Teams. Mer information och länk till anmälan har skickats ut till medlemsföretagens kontaktpersoner per mejl. Kontakta info@rentalforetagen.se om du inte har fått en inbjudan.

Handlingar inför stämman, styrelsens förslag och inkomna ärenden med styrelsens yttrande kommer mailas ut, samt läggas upp i den digitala möteslänken senast en vecka före stämman.

5.2 Styrelsens förslag och inkomna ärenden

Såväl medlem som styrelse får komma med förslag eller ärende att behandlas av ordinarie stämma. Ärenden från medlem mailas till föreningen och vara tillhanda senast fyra veckor före stämman.

Relaterat.

Medlemsinfo
Nyhetsbrev 2/22 Juni 2023

Styrelsen och Anna vill passa på att tacka alla medlemmar och partners för ert arbete första delen av 2023 och passa på att önska er alla en härlig sommar. Tack alla er som deltog på Rentaldagen. Rentaldagen gick av stapeln 11 maj i Skellefteå på…

Medlemsinfo
Ny Branschansvarig på Rentalföretagen

Rentalföretagen har anställt Monika Rubensson som branschansvarig. Monika tillträder tjänsten den 1 augusti. Monika har gedigen erfarenhet av Rentalbranschen och kommer närmast från JLG där hon var försäljningschef för den nordiska marknaden. Hon har också erfarenhet från sin tid i Liftutbildningsrådet (LUR). Tiden i LUR…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.