Medlemsinfo -

En ny VD är anställd

Rentalföretagens styrelse har har anställt Anna Sjöblom som kanslichef och VD för Rentalföretagen Service AB, som börjar arbeta heltid under under 2023.

Sedan informationen om stafettväxlingen publicerades på hemsidan den 3 juni, har Rentalföretagens styrelse arbetat med att hitta en lämplig ersättare. Rekryteringen är nu genomförd och styrelsen har anställt Anna Sjöblom som kanslichef och VD för Rentalföretagen Service AB.

Anna har de senaste tio åren arbetat som kanslichef för en bransch och medlemsorganisation inom yrkesområdena Inköp och logistik. Hennes främsta uppgifter var att driva medlemsnytta genom seminarier, webinarier, nätverk (utskott) och sociala medier. Hon har haft ansvar för deras regionstyrelser samt varit behjälplig i huvudstyrelsen som facilitator i deras möten. Anna är ekonom från Stockholms universitet och har även arbetat på ett multinationellt it företag som kundansvarig samt i en välgörenhetsorganisation som enhetschef.

Anna har påbörjat sin introduktion och överlämning från nuvarande kansli med att närvara en dag i veckan. Från början av 2023 kommer Anna att jobba heltid.

Styrelsen önskar Anna hjärtligt välkommen till Rentalföretagen.

Relaterat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.