Medlemsinfo -

Nominera ditt företag till European Rental Awards 2022

Fira kreativiteten och innovationen inom rentalbranschen i Europa. Den 25 februari är det sista chansen att skicka in en anmälan.

European Rental Awards 2022 är ett utmärkt tillfälle att fira spetskompetens inom rentalbranschen och främja nya initiativ i företagen. Alla företag som verkar inom Europas uthyrningsindustri kan lämna in en anmälan, medlemskap i European Rental Association (ERA) är inte ett krav.

Några av kategorierna du kan nominera inom är:

  • Small Rental Company of the Year
  • Large Rental Company of the Year
  • Rental Product of the Year
  • Best Digital Innovation by a Rental Company
  • Rental Person of the Year

Prisutdelningen och den 15:e European Rental Awards kommer att äga rum på kvällen den 15 juni 2022, under ERA Convention i Riga, Lettland den 15 och 16 juni 2022. Sista anmälningsdag är fredagen den 25 februari.

Mer information och anmälan finns här.

Relaterat.

Medlemsinfo
Nyhetsbrev 2/22 Juni 2023

Styrelsen och Anna vill passa på att tacka alla medlemmar och partners för ert arbete första delen av 2023 och passa på att önska er alla en härlig sommar. Tack alla er som deltog på Rentaldagen. Rentaldagen gick av stapeln 11 maj i Skellefteå på…

Medlemsinfo
Ny Branschansvarig på Rentalföretagen

Rentalföretagen har anställt Monika Rubensson som branschansvarig. Monika tillträder tjänsten den 1 augusti. Monika har gedigen erfarenhet av Rentalbranschen och kommer närmast från JLG där hon var försäljningschef för den nordiska marknaden. Hon har också erfarenhet från sin tid i Liftutbildningsrådet (LUR). Tiden i LUR…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.