Medlemsinfo -

Rådgivning och medlemsservice under sommartider

Under sommarveckorna 28 - 31 kommer kansliet att gå ner på lägre bemanning. Behöver du råd eller medlemsservice rekommenderar vi att mejla oss på info@rentalforetagen.se

Under sommarveckorna 28 – 31 kommer kansliet att gå ner på lägre bemanning. Behöver du komma i kontakt med oss rekommenderar vi att i första hand att skicka ett mejl till info@rentalforetagen.se. Observera att du kan förvänta dig lite längre svarstider än vanligt.

Läs nedan för specifika frågor om:

Är du intresserad av att ansöka om medlems- eller partnerskap?

Skicka in din ansökan till info@rentalforetagen.se. Din ansökan kommer att behandlas på nästa styrelsemöte som äger rum i september. Läs mer om hur du ansöker och vad som ingår i medlems- och partnerskapet i länken nedan.

Ansök om medlemskap

Mejla info@rentalforetagen.se för frågor om fakturering av medlems- och partneravgifter.

Förfrågningar om prenumerationstjänsten för PSI samt klassningsförfrågningar av nya rentalkoder kommer att behandlas igen efter vecka 31.

Gå in på länkarna nedan för frågor om inloggning på www.psiguide.se och www.srakod.se.

Kom igång med PSI
Kom igång med rentalkod

Under sommartider tar vi endast emot rådgivning via e-post till info@rentalforetagen.se. Observera att kan förvänta dig längre svarstider än vanligt.

Du som representerar ett medlems- eller partnerföretag kan ansöka om ett personlig konto för att få åtkomst till medlemssidorna. Vi behandlar varje ansökan manuellt och du kommer bli notifierad via e-post när du beviljats behörighet. Observera du kan förvänta dig längre behandlingstid än vanligt under sommartid.

Ansök om personligt konto
Introduktion till medlemssidor

Glad sommar! Vi ses till hösten igen.

Relaterat.

Medlemsinfo
Stämma Rentalföretagen och Rentaldagen 2023

I år styr vi vår uppmärksamhet mot norra Sverige där det just nu händer historiska saker gällande den gröna omställningen för hela landet. Av den anledningen erbjuder vi även ett program för onsdag eftermiddag. Varmt välkomna önskar Styrelsen. .

Medlemsinfo
Vill du vara med och forma framtidens Liftutbildning ?

En trygg arbetsplats där medarbetare ges rätt förutsättningar att använda och framföra mobila arbetsplattformar är viktigt för att skapa en säker arbetsmiljö. Det ligger också väl i linje med FNs hållbarhetsmål som bland annat handlar om att skapa hållbara förutsättningar för människor. Rentalföretagen genom liftutbildningsrådet…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Lämna följande fält tomt