Samverkan -

Registrering är öppen för APEX och IRE 2023

Onlineregistrering är nu öppen för APEX aerial platform Exhibition och International Rental Exhibition (IRE) i Maastricht, Nederländerna den 6 till 8 juni 2023.

Registreringen är nu öppen för APEX arerial platform Exhibition och IRE, International Rental Exhibition i Maastricht, Nederländerna den 6 till 8 juni 2023. Mer än 200 leverantörer av kompakt anläggningsutrustning, flygplattformar och uthyrnings-IT-lösningar kommer att visa upp den senaste batteridrivna utrustningen och verktygen, såväl som digital teknik – såsom telematik och mjukvara – som hjälper uthyrningsföretag och entreprenörer att bli hållbara och effektiva.

De fullständiga utställarlistorna och gratis onlineregistrering finns på www.ireshow.com och www.apexshow.com.

Besökare på varje show har fri tillgång till det angränsande evenemanget.

Samlokaliserat med APEX- och IRE-mässorna kommer också European Rental Associations årliga kongress, ERA Convention att hållas den 7 och 8 juni. Konventet lockar mer än 350 delegater från uthyrningsföretag runt om i Europa, inklusive många av de största uthyrningsföretagen. European Rental Awards kommer också att äga rum på kvällen den 7 juni 2023.

ERA är den officiella partnerföreningen för IRE. International Powered Access Federation (IPAF) är partner för APEX.

Relaterade dokument och länkar:

IRE (ireshow.com)
APEX (apexshow.com)

Relaterat.

Medlemsinfo
Nyhetsbrev 2/22 Juni 2023

Styrelsen och Anna vill passa på att tacka alla medlemmar och partners för ert arbete första delen av 2023 och passa på att önska er alla en härlig sommar. Tack alla er som deltog på Rentaldagen. Rentaldagen gick av stapeln 11 maj i Skellefteå på…

Medlemsinfo
Ny Branschansvarig på Rentalföretagen

Rentalföretagen har anställt Monika Rubensson som branschansvarig. Monika tillträder tjänsten den 1 augusti. Monika har gedigen erfarenhet av Rentalbranschen och kommer närmast från JLG där hon var försäljningschef för den nordiska marknaden. Hon har också erfarenhet från sin tid i Liftutbildningsrådet (LUR). Tiden i LUR…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.