Samverkan -

Registrering är öppen för APEX och IRE 2023

Onlineregistrering är nu öppen för APEX aerial platform Exhibition och International Rental Exhibition (IRE) i Maastricht, Nederländerna den 6 till 8 juni 2023.

Registreringen är nu öppen för APEX arerial platform Exhibition och IRE, International Rental Exhibition i Maastricht, Nederländerna den 6 till 8 juni 2023. Mer än 200 leverantörer av kompakt anläggningsutrustning, flygplattformar och uthyrnings-IT-lösningar kommer att visa upp den senaste batteridrivna utrustningen och verktygen, såväl som digital teknik – såsom telematik och mjukvara – som hjälper uthyrningsföretag och entreprenörer att bli hållbara och effektiva.

De fullständiga utställarlistorna och gratis onlineregistrering finns på www.ireshow.com och www.apexshow.com.

Besökare på varje show har fri tillgång till det angränsande evenemanget.

Samlokaliserat med APEX- och IRE-mässorna kommer också European Rental Associations årliga kongress, ERA Convention att hållas den 7 och 8 juni. Konventet lockar mer än 350 delegater från uthyrningsföretag runt om i Europa, inklusive många av de största uthyrningsföretagen. European Rental Awards kommer också att äga rum på kvällen den 7 juni 2023.

ERA är den officiella partnerföreningen för IRE. International Powered Access Federation (IPAF) är partner för APEX.

Relaterade dokument och länkar:

IRE (ireshow.com)
APEX (apexshow.com)

Relaterat.

Medlemsinfo
Stämma Rentalföretagen och Rentaldagen 2023

I år styr vi vår uppmärksamhet mot norra Sverige där det just nu händer historiska saker gällande den gröna omställningen för hela landet. Av den anledningen erbjuder vi även ett program för onsdag eftermiddag. Varmt välkomna önskar Styrelsen. .

Medlemsinfo
Vill du vara med och forma framtidens Liftutbildning ?

En trygg arbetsplats där medarbetare ges rätt förutsättningar att använda och framföra mobila arbetsplattformar är viktigt för att skapa en säker arbetsmiljö. Det ligger också väl i linje med FNs hållbarhetsmål som bland annat handlar om att skapa hållbara förutsättningar för människor. Rentalföretagen genom liftutbildningsrådet…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.