Samverkan -

Registrering är öppen för APEX och IRE 2023

Onlineregistrering är nu öppen för APEX aerial platform Exhibition och International Rental Exhibition (IRE) i Maastricht, Nederländerna den 6 till 8 juni 2023.

Registreringen är nu öppen för APEX arerial platform Exhibition och IRE, International Rental Exhibition i Maastricht, Nederländerna den 6 till 8 juni 2023. Mer än 200 leverantörer av kompakt anläggningsutrustning, flygplattformar och uthyrnings-IT-lösningar kommer att visa upp den senaste batteridrivna utrustningen och verktygen, såväl som digital teknik – såsom telematik och mjukvara – som hjälper uthyrningsföretag och entreprenörer att bli hållbara och effektiva.

De fullständiga utställarlistorna och gratis onlineregistrering finns på www.ireshow.com och www.apexshow.com.

Besökare på varje show har fri tillgång till det angränsande evenemanget.

Samlokaliserat med APEX- och IRE-mässorna kommer också European Rental Associations årliga kongress, ERA Convention att hållas den 7 och 8 juni. Konventet lockar mer än 350 delegater från uthyrningsföretag runt om i Europa, inklusive många av de största uthyrningsföretagen. European Rental Awards kommer också att äga rum på kvällen den 7 juni 2023.

ERA är den officiella partnerföreningen för IRE. International Powered Access Federation (IPAF) är partner för APEX.

Relaterade dokument och länkar:

IRE (ireshow.com)
APEX (apexshow.com)

Relaterat.

Medlemsinfo
Välkommen till Rentaldagen och stämman 25 april 2024

Nu närmar vi oss Rentaldagen och Årsstämman den 25 april där vi hälsar alla deltagare varmt välkomna! Här finner ni hela programmet för dagen och vi har förmånen att kunna spetsa dagen med två mycket intressanta talare utöver allt som Rentalföretagen kommer att förmedla. Till…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.