Medlemsinfo -

Rentalföretagen lanserar ny hemsida

Idag, den 1 juni, lanseras Rentalföretagens hemsida www.rentalforetagen.se – en digital mötesplats för hela rentalbranschen.

En ny organisation, ett nytt utseende och nu även en ny hemsida. Rentalföretagen grundades den 27 maj 2021 efter att branschorganisationerna Hyreskedjan och Swedish Rental beslutade om att gå samman. Den 14 oktober 2021 lanserades Rentalföretagens grafiska profil. Nu är vi stolta över att lansera vår hemsida som ska fungera som en digital mötesplats för hela rentalbranschen.

Den nya hemsidan ersätter www.hyreskedjan.se och www.swedishrental.se som har funnits kvar under övergångsperioden. Den riktar sig främst till de som har verksamhet inom rental men syftar även till att skapa och öka kännedom om branschen för myndigheter, beslutsfattare, hyrestagare och framtida medarbetare inom rental.

www.rentalforetagen.se hittar man information om Rentalföretagens verksamhet, vilka branschfrågor vi driver och de tjänster vi erbjuder för att utveckla rentalbranschen. De som representerar ett medlems- eller partnerföretag kan ansöka om ett personlig konto för att få tillgång till medlemssidorna. Information om hur man skapar och hanterar sitt personliga konto skickas till medlems- och partnerföretagens kontaktpersoner inom kort.

En ipad som besöker på www.rentalforetagen.se på sin webbläsare.
Foto via previewed.
En mobil som besöker www.rentalforetagen.se på sin webbläsare.
Foto via previewed.

Under processens gång har vi jobbat hårt för att göra hemsidan användarvänlig, lättnavigerad och informativ för medlemmar, partners och övriga intressenter. Vi har haft ett nära samarbete med produktionsbyrån Normy som har arbetat med hemsidans design och utveckling.

Några nya funktioner man kan att hitta är:

  • Ett nyhetscenter med möjlighet att prenumerera på specifika ämnesområden.
  • Medlemssidor med enkel tillgång till stödjande dokument och mallar.
  • Lättillgänglig information om våra aktuella utskott och branschfrågor.

Har du tips på hur vi fortsatt kan förbättra vår hemsida är du alltid välkommen att kontakta oss på info@rentalforetagen.se.

Relaterat.

Medlemsinfo
Nyhetsbrev 4/2023

Ta del av Rentalföretagens nyhetsbrev som innehåller en sammanfattning av bransch- och föreningsarbetet från de senaste månaderna. Dela gärna nyhetsbrevet med kollegor och vänner i branschen! Relaterade dokument och länkar:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.