Medlemsinfo -

Tack till alla som deltog på Rentaldagen i Båstad

Den 12 maj träffades Rentalföretagens medlemmar och partners för en efterlängtad Rentaldag som bjöd på inspirerande föredrag samt intressanta utställningar från branschens leverantörer.

Rentaldagen gick av stapeln den 12 maj på Hotel Skansen i Båstad med strålande sol och vackra vyer. Dagen var minst sagt efterlängtad då evenemanget från början skulle ägt rum våren 2020 men flyttades till följd av pandemin.

Dagens föreläsningar berörde bland annat styrelsens fokusområden och branscharbetet i utskotten. Representanter från liftutskottet var på plats för att presentera aktuella liftfrågor. Vi fick delta i en undersökning om brott mot företag och fick även se en glimt av Rentalföretagens hemsida som lanseras inom kort.

Vackra vyer från konferenslokalen. Foto av: Jan Hermansson

I samband med dagens föredrag om hållbarhet från olika perspektiv fördes intressanta diskussioner med branschkollegor. Vi pratade om hållbara bränslen och energiminskningsåtgärder tillsammans med Naturskyddsföreningen. Sila Snacket var även på plats och vi fick delta i tankeväckande samtal om hur vi som bransch kan jobba ännu mer med inkludering och social hållbarhet.

Under dagen hade vi även möjlighet att titta på produkter från flera av Rentalföretagens leverantörspartners som ställde ut i den minimässa som arrangerades i samband med konferensen.

Mingel med medlemmar och partners under minimässan. Foto av: Jan Hermansson

Konferensen avslutades med en föreläsning om konsten att luras, där trollkarlen Tom Stone talade om hur hjärnan tolkar intryck och hur illusioner fungerar rent vetenskapligt.

Kvällen avslutades senare med god mat, härligt umgänge och storslagen havsutsikt på restaurang Sand på Hotel Skansen.

Vi vill tacka våra medlemmar, partners samt alla intresseväckande föreläsare som bidrog till en mycket trevlig dag. Vi hoppas att ni känner er inspirerade!

Relaterat.

Medlemsinfo
Anmälan till höstmötet är öppen

Nu kan du äntligen anmäla dig till Rentalföretagens höstmöte som äger rum den 10 november på Scandic Infra City i Stockholm. Vill du veta mer om evenemanget? Läs mer i det preliminära programmet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Lämna följande fält tomt