Arbetsmiljö -

Välkommen på webbinarium med Sila Snacket 4 februari

Den 4 februari bjuder vi in medlemmar och partners till ett webbinarium med Sila Snacket. Ett initiativ för att stå upp för en härligare och mer inkluderande jargong i olika branscher.

Rentalföretagen inleder samarbete med Sila Snacket

Alla har rätt att må bra på sin arbetsplats. Var den än kan tänkas vara. Ett kundcenter, ett bygge eller något helt annat. En hård jargong leder inte bara till att många talanger väljer en annan bransch, utan också att många som är verksamma i den inte mår bra.

Vi vill att alla ska trivas i rentalbranschen. Därför inleder Rentalföretagen ett samarbete med Sila Snacket. Ett initiativ som arbetar för mer inkluderande arbetsplatser med en schysstare jargong.

Läs mer om Sila Snacket.

Webbinarium 4 februari kl. 10.00-11.00

Den 4 februari bjuder vi in dig från Rentalföretagens medlems- och partnerföretag till ett webbinarium, tillsammans med Sila Snacket.

Webbinariet är för dig som vill veta mer om hur din bransch kan bli ännu mer inkluderande. Du kommer att få ta del av erfarenheter från kollegor i branschen, och få reda på mer om hur ditt företag kan bli en del av initiativet.

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR. Webbinariet äger rum den 4 februari kl. 10.00-11.00.

Relaterat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.