Medlemsinfo -

Nyhetsbrev 2/22 Juni 2023

Styrelsen och Anna vill passa på att tacka alla medlemmar och partners för ert arbete första delen av 2023 och passa på att önska er alla en härlig sommar.

Tack alla er som deltog på Rentaldagen.

Rentaldagen gick av stapeln 11 maj i Skellefteå på The Wood Hotell by Elite, 10 maj bjöd vi även in våra medlemmar till en informationsföreläsning med Roland Eriksson, Head of Technical Visits, Skellefteå Kommun.

Roland berättade om Skellefteås resa och hur de blivit ett nav för den gröna omställningen. Mycket intressant berättelse där Skellefteås styrkeområden som hållbart byggande i trä, hållbar utvinning och återvinning av metaller samt förnybar energi.
Vi avslutade eftermiddagen med en busstur i Skellefteå med omnejd och förbi Northvolt och deras anläggning.

Rentaldagen lyssnade vi bla Samuel Holmström, VD Lundqvist Trävaru AB
om ”Vår story, våra val och hur vi tänker framöver” Samuel berättade hur de vill förändra branschen och visa vad som är möjligt, de arbetar med ett byggsystem som fungerar som Lego.

Därefter lyssnade vi på Byggföretagen som berättade om vad som händer i Norrbotten och Västerbotten och hur konjunkturen ser ut för byggbranschen lokalt och nationellt. Kommunalrådet Lorents Burman delade med sig av vilka utmaningar de har stött på de senaste åren och hur de har löst dessa och vad de ser framåt. Vidare presenterade Rentalföretagen och styrelsen om vad som händer i föreningen och Branscharbetet i utskotten.

Vd Anna Sjöblom presenterade sina första 100 dagar på Rentalföretagen och dess introduktionsresa. Vi avslutade eftermiddagen med inspirationsföreläsning med Micke Darmelll som föreläste om den digitala stressen och de baksidor som den ständiga tillgängligheten för med sig. Däremellan fick vi fika/luncha bland våra utställare och nätverka sinsemellan och dagen avslutades med en härlig middag på hotellet. Tack alla medlemmar, partners och föreläsare som var med dessa dagar och bidrog till att arbeta framåt för Rentalbranschen i stort som smått.

Låt oss presentera nya styrelsen.

I samband med Rentaldagen hölls även Rentalföretagen årsstämma.
Den nya styrelsen består av:

Låt oss presentera nya styrelsen.

I samband med Rentaldagen hölls även Rentalföretagen årsstämma.
Den nya styrelsen består av:

Relaterat.

Medlemsinfo
Nyhetsbrev 2/22 Juni 2023

Styrelsen och Anna vill passa på att tacka alla medlemmar och partners för ert arbete första delen av 2023 och passa på att önska er alla en härlig sommar. Tack alla er som deltog på Rentaldagen. Rentaldagen gick av stapeln 11 maj i Skellefteå på…

Medlemsinfo
Ny Branschansvarig på Rentalföretagen

Rentalföretagen har anställt Monika Rubensson som branschansvarig. Monika tillträder tjänsten den 1 augusti. Monika har gedigen erfarenhet av Rentalbranschen och kommer närmast från JLG där hon var försäljningschef för den nordiska marknaden. Hon har också erfarenhet från sin tid i Liftutbildningsrådet (LUR). Tiden i LUR…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.