Rentalkod -

SRAkod blir Rentalkod!

Efter sammanslagningen mellan SRA och Hyreskedjan har Rentalföretagen nu kommit så långt i sitt arbete att man tittar på att underlätta för medlemmar, partners och andra intressenter att hitta och förstå kopplingar mellan de tjänster som Rentalföretagen erbjuder marknaden.

Ett av projekten som vi jobbar med nu är att byta “SRAkod” till “Rentalkod”. Även om det kan kännas som ett nytt namn idag, var det faktiskt tänkt att heta “Rentalkod” redan innan det bytte namn från SBEF-kod till SRAkod. Så om man har varit med länge, är detta inget nytt.

Arbetet kommer att utföras i flera steg, och den här informationen representerar det första steget.

Steg två kommer att vara att ändra textinnehållet på www.srakod.se, och det arbetet kommer att starta senast nästa vecka, den 30 november.

Steg 3 blir att ändra webbadresser och eventuella länkar som finns på den nuvarande srakod.se så att de blir rentalkod.se istället. Detta arbete kommer att starta närmare årsskiftet, och vi kommer att ha en övergångsperiod där du automatiskt kommer att omdirigeras från srakod.se till rentalkod.se när du loggar in.

Om du har några frågor är du mer än välkommen att höra av dig till oss på kansliet via kodgruppen@rentalforetagen.se, och vi kommer att se till att göra denna namnändring så smidig som möjligt för alla.

Relaterat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.