Medlemsinfo -

Vill du vara med och forma framtidens Liftutbildning ?

En trygg arbetsplats där medarbetare ges rätt förutsättningar att använda och framföra mobila arbetsplattformar är viktigt för att skapa en säker arbetsmiljö. Det ligger också väl i linje med FNs hållbarhetsmål som bland annat handlar om att skapa hållbara förutsättningar för människor.

Rentalföretagen genom liftutbildningsrådet (LUR) tar nu iniativ till att skapa nästa version av certifierad liftutbildning.

Vi bjuder därför in till en konferens där vi tillsammans med dej vill diskutera

  • Certifieringskriterier för utbildningsföretag – kopplat till gällande ISO standard 18878:2013 utbildning för operatörer.
  • Tillsynsorgan och revisionsförfarande av utbildare
  • Förnyat tänkande gällande utbildningsmetoder och hjälpmedel. Utbildningskravet omfattar både teori och praktik. Hur kan vi ta tillvara nya hjälpmedel för att skapa effektivare kurser och bättre förare.

Ditt bidrag kommer att utgöra en viktig pusselbit till Rentalföretagens arbetsgrupp som fått i uppdrag att komma med ett förslag på Liftutbildningsrådet framtida roll, certiferingsförfarande av utbildningsföretag och effektivare utbildningsmetoder.

Konferensen leds av Rentalföretagens arbetsgrupp; Yvonne Erlandsson, Mikael Öberg och Magnus Jaasund. Inspel från scenen varvas med grupparbeten och sammanfattande diskussioner.

Efter konferens kommer deltagarna att få ett sammanfattande material byggt på de arbeten som gjorts under dagen.

Tid: 30 mars kl 09.00-15.00
Plats: Infra City, Kanalvägen 10, 194 61 Upplands Väsby
Pris: 1 195 Kr

Anmäl dig senast 27 februari genom att fylla i formuläret på sidan för eventet.

Relaterat.

Medlemsinfo
Välkommen till Rentaldagen och stämman 25 april 2024

Nu närmar vi oss Rentaldagen och Årsstämman den 25 april där vi hälsar alla deltagare varmt välkomna! Här finner ni hela programmet för dagen och vi har förmånen att kunna spetsa dagen med två mycket intressanta talare utöver allt som Rentalföretagen kommer att förmedla. Till…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.