Medlemsinfo -

Ny Branschansvarig på Rentalföretagen

Det är med stor glädje som vi kan meddela att vi har anställt Björn Wilander som ny Branschansvarig på Rentalföretagen och tillträder tjänsten redan den 20 Maj.

Björn har över 20 års erfarenhet av Rentalbranschen och kommer närmast från Ramirent där han ansvarade för affärs och produktutvecklingen i Ramirentskolan. Björns erfarenhet sträcker sig även till kvalitet, miljö och arbetsmiljö (KMA-ansvarig) vilket är stora och viktiga frågor i Rentalföretagens arbete.


”Det är en fantastisk bransch med en enorm bredd och alltid något nytt på gång. Det ska bli otroligt spännande att få arbeta tillsammans med Monika och utskotten på Rentalföretagen och jag känner mig både hedrad och stolt. Jag ser fram emot att få hugga i med alla viktiga frågor som rör branschen” säger Björn.


Styrelsen och VD Monika Rubensson önskar Björn hjärtligt välkommen till Rentalföretagen.

Relaterat.

Medlemsinfo
Välkommen till Rentaldagen och stämman 25 april 2024

Nu närmar vi oss Rentaldagen och Årsstämman den 25 april där vi hälsar alla deltagare varmt välkomna! Här finner ni hela programmet för dagen och vi har förmånen att kunna spetsa dagen med två mycket intressanta talare utöver allt som Rentalföretagen kommer att förmedla. Till…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.