Medlemsinfo -

Styrelsen presenterar Monika Rubensson som Rentalföretagens nya VD

Styrelsen har glädjen att presentera Monika Rubensson som ny VD för Rentalföretagen Service AB.

Vi känner stor tillit och respekt för Monikas branschkunskaper och hennes gedigna erfarenheter från motsvarande roller. Det gör att jag och styrelsen känner oss trygga med tillsättningen av Monika som ny VD för Rentalföretagen.” säger Rentalföretagens ordförande Bodel Blom.

Monika Rubensson säger: ”Jag känner mig ödmjuk och hedrad inför uppdraget som ny VD på Rentalföretagen. Branschen går igenom en tuff period men är fylld av ambitiösa och kreativa företag med fantastiska medarbetare. Det driv och den positivism som finns hos våra medlemsföretag och partner för att göra branschen bättre och säkrare är mycket motiverande. Det är en ära att få axla rollen som VD och jag ser fram emot att få bidra till att vidareutveckla Rentalföretagen å våra medlemmars vägnar.

Genom Monikas fantastiska energi och engagemang känner vi att den fortsatta utvecklingen av vår bransch ligger i trygga händer.

Hälsningar,
Styrelsen

Relaterat.

Medlemsinfo
Välkommen till Rentaldagen och stämman 25 april 2024

Nu närmar vi oss Rentaldagen och Årsstämman den 25 april där vi hälsar alla deltagare varmt välkomna! Här finner ni hela programmet för dagen och vi har förmånen att kunna spetsa dagen med två mycket intressanta talare utöver allt som Rentalföretagen kommer att förmedla. Till…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.