Medlemsinfo -

Välkommen att delta på Höstmötet den 14 november

Vi hälsar alla medlemmar och partners varmt välkomna till årets Höstmöte den 14 november.

Plats: Clarion Hotel Karlatornet, Göteborg (observera ny plats)
Tid: 8.30 – 17.00
Sista anmälningsdag: 13 augusti

På grund av högt deltagarantal har vi flyttat eventet till det nyöppnade Clarion Hotel Karlatornet i Göteborg, som öppnar den 1 september. I hotellet, som ligger intill Sveriges högsta byggnad, Karlatornet, hittar du restaurang, bar och spa.

Mer detaljer kring hotellet, parkering och vägbeskrivning finns här.

Observera att vi har satt sista anmälningsdag till den 13 augusti på grund av nya rutiner hos hotellen, som kräver extremt lång framförhållning vid bokning av rummen. För att säkerställa er plats på eventet och undvika eventuella problem med boende, uppmuntrar vi er att anmäla er så snart som möjligt.

Rentalföretagens medlemsmöten är ett utmärkt tillfälle för dig att påverka vår bransch, nätverka och utbyta erfarenheter med kollegor. Vi erbjuder våra partners att delta med upp till två representanter per företag.

Program (preliminärt)

Tema: Medlems- och Partnernytta

Tid: 8.30 – 17.00

Vi börjar dagen med frukost, fika och mingel.

Under förmiddagen kommer vi att återkoppla till den feedback vi fick från deltagarna på Rentaldagen i april och diskutera hur vi har arbetat vidare med den. Det kommer att finnas tillfällen för gruppdiskussioner, vilket innebär mycket interaktivitet under dagen.

På eftermiddagen kommer Arbetsmiljöverket att delta med en egen punkt. Vi är väldigt glada och stolta över att de tar sig tid att komma till oss, eftersom säkerhet är en av de högst prioriterade frågorna för Rentalföretagen.

Vi kommer även att presentera vad utskotten har arbetat med under våren och hösten, i linje med Höstmötets huvudtema: Medlemsnyttan.

Dagen avslutas med en inspirationsföreläsning om det högaktuella ämnet AI och digitalisering. Mer information om detta kommer senare, men vi kan redan nu lova att det blir något extra.

På kvällen bjuder vi som vanligt på en trerättersmiddag.

Paketinformation

Välj mellan olika paket för konferensen:

  • Paket 1: 14/11: Bara konferensdagen kl. 08:00-17:00. Pris 795:-
  • Paket 2: 14/11: Konferensdag + den 14/11 trerättersmiddag middag inkl. Dryck. Pris 2150:-
  • Paket 3: 13-14 Boende 1 natt i dubbelrum, konferenspaketpris + tvårättersmiddag inkl dryck den 13/11 + trerättersmiddag inkl. dryck den 14/11. Pris 4095:-
  • Paket 4: 13-15/ boende 2 nätter i dubbelrum, konferenspaket + trerättersmiddag inkl. dryck den 14/11. Pris 4365:-.
  • Paket 5: 13.15/11, Boende 2 nätter i dubbelrum, konferenspaket + 2 middag (13+14 nov). Pris 5270:-
  • Paket 6:  Boende den 14–15/11 del i dubbelrum + konferenspaket samt trerättersmiddag inkl. dryck. Pris: 3250:-

Enkelrumstillägg 970:- per natt. Samtliga priser ex moms.

Utöver paketen ovan bjuder Rentalföretagen på konferenslokalen, välkomstdrink och inspirationsföreläsare.

Gjorda bokningar är giltiga och överflyttade. Anmälan är bindande och antalet rum är begränsat, först till kvarn gäller. För att vi ska kunna fortsätta arrangera dessa uppskattade medlemsmöten hänvisar vi till de paket som finns i erbjudandet och inte egna bokningar.

Anmälan och fakturering hanteras av WBE Travel. En faktura med betalningsvillkor på 15 dagar netto skickas direkt efter anmälan. Vid frågor om bokningen, kontakta WBE Travel på e-post stefan@wbetravel.se eller telefon 076-017 11 24.

All information och uppdateringar gällande höstmötet finns på Rentalföretagens hemsida.

Varmt välkomna önskar Styrelsen.

Relaterat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.